ROOPRAM ROTI DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1400 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roopram Roti Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 8:28 Zoals vanouds, de rotiplaat smelt in je mond en de lamsvlees ook haha. Gelukkig zijn jullie terug op TB. Maar echt, jullie moeten blijven bezorgen man.
2 dec 2022 om 22:57 De kwaliteit van de roti-platen was niet wat wij gewend zijn. De roti-platen waren relatief droog en weinig op smaak. Aan de smaak van de kip mag meer aandacht worden besteed. De kwaliteit van de lamsvlees was wel uitstekend.
13 apr 2022 om 17:39 mijn bestelling niet ontvangen wacht nog steeds op retour geld. heel erg slecht. roopram doet geen zaken met jullie achteraf vernomen. mijn vraag ben ik opgelicht?
8 mrt 2022 om 20:02 Helaas was de roti kip vandaag heel zout, ben ik niet gewend van jullie..
27 feb 2022 om 20:54 2 roti besteld aardappels waren nauwelijks aan wezig mag meer zijn voor die prijs
27 feb 2022 om 18:51 Altijd heerlijk,top,bedank
24 feb 2022 om 17:49 Geweldig eten! Ruime porties, kipkerrie zo smakelijk. Pompoen en aubergine ook erg lekker. Snelle en aardige bezorgers.
7 feb 2022 om 13:09 Nog steeds de beste Roti-zaak in Den Haag. Geen op en aanmerkingen wat betreft de roti gerechtenn (misschien wel iets minder chinese suiker in de zuur/komkommer op azijn). Ook de bezorging was snel, zeker voor een zondag! Dus al om al: Aanrader
18 jan 2022 om 18:50 Altijd lekker,dankjewel
11 dec 2021 om 22:21 90 min bezorging Uit mijn broodje kip lever kwam allemaal olie door de zak heen lekken, was wel lekker vol gevuld de broodje. Lamsvlees te veel zout, de rest was heerlijk
22 nov 2021 om 12:19 In tegenstelling tot de vorige keer was het eten er supersnel. We hebben heerlijk gegeten. Dit is wel een middag bestelling geweest, de vorige was in de avond en dat duurde wel langer.
17 nov 2021 om 21:02 De roti was weer heerlijk alleen jammer dat de roti plaat kleiner is geworden